Novosti

Spas za crijeva i probavu – djece, odraslih, a osobito starijih osoba

Novosti   |   autor: PIP   |   14.01.2023.

Farmakol Sinbiotik su tablete za žvakanje, jedini takav sinbiotik na tržištu što mu jamči – brzinu djelovanja i maksimalnu iskoristivost. Namijenjen je djeci (starijoj od tri godine) i odraslima, a posebno bismo kod njega istaknuli starije osobe jer dobra probava s godinama slabi – Farmakol Sinbiotik dodatak je prehrani doslovno za cijelu obitelj, tko god imao neugodnosti ili problema s crijevima.

Vjerojatno je mali broj sretnika koji u blagdanskim danima i stolovima ispunjenim (pre)bogatim delicijama, nisu imali baš nikakav problem sa želucem ili crijevima. No, ne dolaze problemi s crijevima samo iz prehrambenih navika i povremenih pretjerivanja u hrani i piću, mnogi crijeva nazivaju “drugim mozgom” jer reagiraju na sve oblike stresa i prebrzog života, karakterističnog za današnje vrijeme.
 

Pomoć dolazi pod nazivom Farmakol Sinbiotik i u obliku je tableta za žvakanje, kao jedini takav sinbiotik na tržištu što mu jamči – brzinu djelovanja i maksimalnu iskoristivost. Uvijek se trudimo u PIP-u osmisliti i izvesti naše proizvode tako da ih može koristiti više generacija. I ovaj proizvod namijenjen je i djeci (starijoj od tri godine) i odraslima, a posebno bismo kod njega istaknuli starije osobe jer dobra probava s godinama slabi – Farmakol Sinbiotik dodatak je prehrani doslovno za cijelu obitelj, tko god imao neugodnosti ili problema s crijevima. Za naše drage bake i djedove osobit je plus što se radi o tabletama za žvakanje – a mnogi od njih imaju problema sa želucem baš zbog puno raznih tableta koje piju.
 

Farmakol Sinbiotik ima profinjeni okus kakaa, tako drag ljubiteljima crne čokolade, koji će ovom prigodom doći na svoje. Također, odličan je za malo veće klince koji nisu toliki ljubitelji gumenih bombona (naši Farmakol KIDS gumeni medvjedići za žvakanje s probiotskim kulturama) već im je draža crna čokolada. Proizvod je bez šećera, sa zaslađivačem steviol glikozidom. Pogodan je za vegane.
 

Prednost sinbiotika pred običnim probiotikom je što djeluje brže i učinkovitije, zahvaljujući baš sinergističkom djelovanju probiotika i prebiotika. Farmakol Sinbiotik sadrži savršeni prebiotik inulin i korisne, dobre probiotičke bakterije Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium longum koje na prirodan način potiču probavu, uspostavljaju crijevnu floru te normaliziraju procese u gastrointestinalnom traktu.
 

Farmakol Sinbiotik namijenjen je za pomoć tijelu za vrijeme i nakon uzimanja antibiotika, za vrijeme putovanja, osobito na daleke i egzotične destinacije, za sprječavanje razvoja patogenih bakterija koje su glavni uzročnici gastrointestinalnih poremećaja, za pravilnu i učinkovitu probavu, u slučaju zatvora i dijareje, kod pojave nadutosti i prisutnosti plinova te za normalnu funkciju imunološkog sustava.
 

Žvakanjem dvije fine tablete dnevno (malci do 12 godina jednu) napravit ćete veliku uslugu vašoj probavi, a i općem dobrom osjećaju jer svi znamo da kad crijeva ne daju mira, kompletan organizam nije dobro.