Novosti

FARMAKOL KIDS gumeni medvjedići za žvakanje

Novosti   |   autor: PIP   |   15.12.2022.

PIP i Farmakol donose savršeno rješenje za pravilnu i učinkovitu probavu u obliku FARMAKOL KIDS gumenih medvjedića za žvakanje s probiotskim kulturama!

Gotovo svatko od nas u životu je imao nekog jako važnog medu – plišanog (ili imaginarnog) najboljeg prijatelja. Zato je jako bitno da fini gumeni bomboni za žvakanje koji donose spas dječjoj probavi, imaju oblik, ali i osnovni vizual tog malcima dragog i bliskog prijatelja. Medo im je sam po sebi pozitivan predznak, bombone svi vole + ovi su još dodatno privlačni jer su baš jako finog voćnog okusa.

U FARMAKOL KIDS gumenim medvjedićima za žvakanje s probiotskim kulturama nalaze se dva različita soja dobrih bakterija, Bifidobacterium infantis i Lactobacillus rhamnosus koji na prirodan način potiču probavu i održavaju crijevnu floru. Sadrže i vitamine B skupine (B3, B5, B6) koji pomažu crijevima u preradi hrane, a i poznati su borci protiv umora i iscrpljenosti. FARMAKOL KIDS neizostavni su za vrijeme i nakon uzimanja antibiotika, djelotvorni kod pojave nadutosti i plinova, a pomažu i za normalno funkcioniranje imuniteta.

Probava utječe na cijeli mali organizam (i na veliki, naravno), na to da se naši najdraži maleni osjećaju loše ukoliko probava dobro ne funkcionira i onda nam je jedina misao kako im pomoći. PIP i Farmakol donose savršeno rješenje za pravilnu i učinkovitu probavu u obliku FARMAKOL KIDS gumenih medvjedića za žvakanje s probiotskim kulturama! Spas za probave malih, ali i velikih – razlika je samo u tome da djeca od tri godine – smiju 2 gumena medvjedića dnevno, a ona od 12 godina na više i odrasli – 4 medvjedića dnevno. Dokazano učinkovito!