Imunalpip sirup - zvijezda imuniteta

  |   autor: PIP   |   17.03.2020.

Proizvodi koji sadrže med, propolis, pelud, matičnu mliječ slobodno nazivamo - zvijezde imuniteta.

Pčelinji proizvodi su riznica „ljekovitih“ tvari iz prirode,od pamtivijeka se koriste i doprinose očuvanju zdravlja čovjeka. Neprestano se proširuju spoznaje o biološkoj aktivnosti sastavnica iz pčelinjih proizvoda, otkrivaju se nova djelovanja i potvrđuju tradicionalna znanja o njihovoj ljekovitosti. Možemo reći da su med, propolis, pelud, matična mliječ i proizvodi na njihovoj bazi zvijezde imuniteta.

 

Med je dobar prirodni imunostimulator. Propolis, cvjetni prah i matična mliječ sadržavaju pregršt vitamina, minerala, aminokiselina i flavonoida koji djeluju stimulativno na organizam. Ako dijete nije alergično na pčelinje proizvode, preventivno konzumiranje značajno će ojačati imunološki sustav.

Uz pčelinje proizvode vitamin C,vitamin D, vitamini B kompleksa i mineral cink su  na vrhu  popisa kada je riječ o jačanju imuniteta. Oba doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava te smanjenju učestalosti akutnih respiratornih infekcija.

Prigodom izbora dodataka prehrani za djecu važno je prepoznati kvalitetu. Prednost dajemo proizvodima od prirodnih sastojaka koji ne sadrže umjetne boje, umjetne okuse, konzervanse i druge aditive. Djeci ne bi trebalo davati dodatke prehrani namijenjene odraslima, već proizvode koji su po dozama i obliku prilagođeni djeci. Zbog jednostavnosti primjene  i bolje apsorpcije na prvom mjestu su  tekući oblici.

 

Farmakol Imunalpip plus, sirup

Mednopropolisni sirup svojim sastavom prilagođen je za primjenu kod odraslih i  djece već od 1. godine života. Namijenjen je jačanju imunološkog sustava i povećanju snage i vitalnosti organizma, preventivno i kod akutnih stanja virusnih i bakterijskih infekcija, prehlada i alergija. Uz med i propolis, u svom sastavu sadrži matičnu mliječ, prirodni sok aronije, te vitamin C i cink koji doprinose jačanju oslabljenog imunološkog sustava uslijed bolesti, stresa te povećanih fizičkih i psihičkih napora.

Sirup ne sadrži  konzervanse, umjetna bojila  i alkohol.