Novosti

Kako na prirodan način ublažiti simptome alergijskog rinitisa?

Novosti   |   autor: PIP   |   11.04.2018.

Alergijski rinitis je postao globalni zdravstveni problem, značajno utječe na kvalitetu života izazivajući brojne nelagodne simptome.

Učestalost kontinuirano raste, može biti povremeni ili trajni sa blagim ili teškim popratnim simptomima; karakteriziraju ga kihanje, svrbež i curenje nosa, a često se manifestira samo kao začepljen nos i otežano disanje bez drugih simptoma, što osoba ni ne povezuje s alergijom. Adekvatnim odabirom terapije, kod više od 90% pacijenata može se postići dobra kontrola bolesti.

Nasopip sprej štiti sluznicu nosa  i ublažava simptome alergijskog rinitisa.

S obzirom na jačinu simptoma, moguće je koristiti ga preventivno i terapijski, samostalno ili u kombinaciji sa standardnom antialergijskom terapijom. Ne dovodi do navikavanja, iritacija i nuspojava, pa se može koristiti za svakodnevnu higijenu, vlaženje, njegu i zaštitu nosne sluznice dokle god su prisutne nelagodne smetnje.

Zahvaljujući bioflavonoidima propolisa djeluje antiseptički, baktericidno i virucidno, povećava obrambenu sposobnost nosne sluznice, smanjuje otok, pomaže kod začepljenog i neprohodnog nosa, olakšava prohodnost gornjih dišnih putova. Dodatno sluz bijelog sljeza prianja na sluznicu pa je štiti i ublažava iritacije.

Terapija bez iritacija, pogodna za dugotrajnu zaštitu i njegu sluznice nosa. Potpuno prirodno bez konzervansa, umjetnih  aroma i alkohola. Za djecu od navršene 1. godine života i odrasle.