Novosti

Naš novi top proizvod - Farmakol Dermapip Unigel

Novosti   |   autor: PIP   |   31.07.2024.

Pijete prvu jutarnju kavu na moru i shvatite da su se komarci već prvu noć lijepo pogostili s vama. Sva sreća, u torbi je (a ako nije, trebao bi biti u obližnjoj ljekarni) Farmakol Dermapip Unigel. Spaaaas!!!

Namažete s njim mjesta uboda i ona ne svrbe (što, kad uzmete u obzir koliko uboda ima je jako, jako važan detalj! I vama, a vašim malenima će biti još i više). I Dermapip Unigel ima ugodan miris što također nije nevažno jer kroz par minuta krećete ili prošetati kroz mjesto ili do plaže.

Da ne biste Unigel tražili nakon "druženja" s komarcima (a uglavnom svi mi koje komarci "vole" smo dobro svjesni te "dugogodišnje ljubavi"), preporučujemo vam ponijeti ga na more ili neko drugo putovanje u sastavu putne "ljekarna" torbice. Naravno, super dođe i svima koji na kontinentu ratuju s komarcima. 

O Dermapip Unigelu još treba reći da osim što umiruje i njeguje kožu nakon uboda komaraca (i ostalih insekata), tako djeluje i nakon "bliskog susreta" s meduzom ili kad se pretjera s boravkom na suncu. Njeguje i umiruje kožu i nakon brijanja, depiliranja i/ili pretjeranog znojenja. Definitivno pravi ljetni suputnik. 

Osim što ugodno hladi nadraženu kožu, velika je prednost Dermapip Unigela da ne ostavlja mrlje - brzo se upija, ne masti kožu ni odjeću (nama i našoj garderobi iznimno važno) te čini kožu mekom i glatkom. Prirodni sastojci (omogućuju korištenje gela kod malenih i odraslih) u sljedećem su sastavu, te s pripadajućim benefitima: propolis ima snažno protuupalno djelovanje kod akutnih i kroničnih upala te ubrzava zacjeljivanje rana i oštećenja na koži. Neven njeguje i štiti kožu, alantoin umiruje iritacije kože i potiče njezinu regeneraciju, a kamilica ublažava upalu i potiče zacjeljivanje.